Skip to content
Schminkspecialist De Toverkist op een braderie kinderen aan het schminken

Contact

De Toverkist
Anne van der Deijl
Peterhof 43
2201 TG  Noordwijk

Telefoon: 06-24413223

E-mail: anne@de-toverkist.nl / info@de-toverkist.nl

  Tevreden klanten over De Toverkist

  “Dank voor het schminken van de kinderen op de PinPin Kidsdag. De aanwezige kinderen hebben zich enorm vermaakt! Dank voor het mede mogelijk maken van deze dag.”

  Rabobank

  “De bijdrage van De Toverkist aan het opleverfeest van Oostpoort Amsterdam was zeker geslaagd! De kinderen zagen er prachtig uit en vonden het erg leuk.”

  Gemeente Amsterdam

  “Hartelijk dank voor de goede zorgen afgelopen zaterdag! Het was een hele mooie en bijzondere dag en wat zagen de kinderen er allemaal prachtig geschminkt uit!! Ik hoorde veel opmerkingen over dat het schminken zo mooi was, kunstwerkjes! Dus heel veel dank aan jou en Joyce. En ook voor de flexibiliteit en het meedenken!”

  Hoogvliegers

  “Helemaal fantastisch. Het schminken, de ballonnenclown en glittertattoos… het was allemaal een hit. Dat De Toverkist aan Quick Boys glittertattoo sjablonen heeft gedacht, kunnen wij zeer waarderen. Gaaf dat je net dat beetje extra doet!”

  Quick Boys

  “Wat een creativiteit en snelheid! Zo leuk om De Toverkist bezig te zien. We houden zeker contact!”

  HEMA

  ” Onwijs bedankt voor jullie enthousiaste inzet en mooie creaties, ik heb allemaal stralende mensen gezien tijdens de opening van de Noord-Zuid lijn in Amsterdam. Had al gehoord dat jullie goed zijn, maar ik was echt onder de indruk van de mooie creaties! Heb nu al zin het Cup Cake event waar De Toverkist ook bij aanwezig zal zijn”.

  IDTV

  Ook met plezier mogen werken voor...