Skip to content
de-toverkist-kinderschminken-header

Kinderschminken door De Toverkist

Wat is Kinderschminken?

Kinderschminken is het schminken van kinderen op onder andere (bedrijfs)feesten, festivals, evenementen, bruiloften en kinderfeestjes. Bij De Toverkist kunnen kinderen (én volwassenen!) worden wat ze maar willen. Het is niet alleen magisch om geschminkt te worden, maar ook kijken naar het schminken van andere kinderen is een feestje. De Toverkist werkt uitsluitend met professionele schminkspecialisten en uitvoerig geteste materialen. Hygiëne van materialen en werkplek staat bij ons hoog in het vaandel. We werken snel en goed.

Kinderschminken voor bedrijven

Vier je binnenkort de oplevering of opening van je bedrijf, het jubileum, het jaarlijkse Sinterklaasfeest, kerstborrel of een heel ander feest waar ook kinderen komen? De Toverkist geeft je feest graag extra kleur! Met de professionele kleurrijke schminkers ben je er zeker van dat het een succes wordt.

Kinderschminken voor particulieren

Zoek je een schminker voor op het kinderfeestje van je kind, de familiereunie, je bruiloft, de buurtbarbeque of op een ander feest? De kleurrijke schminkers van De Toverkist zijn er graag bij!

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Jouw feest heeft nog nooit zoveel kleur gehad!

  Tevreden klanten over De Toverkist

  “Dank voor het schminken van de kinderen op de PinPin Kidsdag. De aanwezige kinderen hebben zich enorm vermaakt! Dank voor het mede mogelijk maken van deze dag.”

  Rabobank

  “De bijdrage van De Toverkist aan het opleverfeest van Oostpoort Amsterdam was zeker geslaagd! De kinderen zagen er prachtig uit en vonden het erg leuk.”

  Gemeente Amsterdam

  “Hartelijk dank voor de goede zorgen afgelopen zaterdag! Het was een hele mooie en bijzondere dag en wat zagen de kinderen er allemaal prachtig geschminkt uit!! Ik hoorde veel opmerkingen over dat het schminken zo mooi was, kunstwerkjes! Dus heel veel dank aan jou en Joyce. En ook voor de flexibiliteit en het meedenken!”

  Hoogvliegers

  “Helemaal fantastisch. Het schminken, de ballonnenclown en glittertattoos… het was allemaal een hit. Dat De Toverkist aan Quick Boys glittertattoo sjablonen heeft gedacht, kunnen wij zeer waarderen. Gaaf dat je net dat beetje extra doet!”

  Quick Boys

  “Wat een creativiteit en snelheid! Zo leuk om De Toverkist bezig te zien. We houden zeker contact!”

  HEMA

  ” Onwijs bedankt voor jullie enthousiaste inzet en mooie creaties, ik heb allemaal stralende mensen gezien tijdens de opening van de Noord-Zuid lijn in Amsterdam. Had al gehoord dat jullie goed zijn, maar ik was echt onder de indruk van de mooie creaties! Heb nu al zin het Cup Cake event waar De Toverkist ook bij aanwezig zal zijn”.

  IDTV

  Ook met plezier mogen werken voor…