Ga naar hoofdinhoud
de-toverkist-kinderschminken-header

Kinderschminken door De Toverkist

Wat is Kinderschminken?

Kinderschminken is het schminken van kinderen op onder andere (bedrijfs)feesten, festivals, evenementen, bruiloften en kinderfeestjes. Bij De Toverkist kunnen kinderen (én volwassenen!) worden wat ze maar willen. Het is niet alleen magisch om geschminkt te worden, maar ook kijken naar het schminken van andere kinderen is een feestje. De Toverkist werkt uitsluitend met professionele schminkspecialisten en uitvoerig geteste materialen. Hygiëne van materialen en werkplek staat bij ons hoog in het vaandel. We werken snel en goed.

Kinderschminken voor bedrijven

Vier je binnenkort de oplevering of opening van je bedrijf, het jubileum, het jaarlijkse Sinterklaasfeest, kerstborrel of een heel ander feest waar ook kinderen komen? De Toverkist geeft je feest graag extra kleur! Met de professionele kleurrijke schminkers ben je er zeker van dat het een succes wordt.

Samen met Sinterklaas op de schminkstoel bij Strand(t)plaats Nederzand
De Toverkist Feestje Dirk van den Broek
De Toverkist on tour
De Toverkist schminkt jaarlijks op het Cup Cake Cup event
Hoezo is schmink alleen voor kinderen? Tijdens het kerstfeest op de TU Delft is schminken een groot succes.
De Toverkist bij de opening van een strandtent
Klaar voor het podium! Schminken voor de voorstelling van een balletschool.

Kinderschminken voor particulieren

Zoek je een schminker voor op het kinderfeestje van je kind, de familiereunie, je bruiloft, de buurtbarbeque of op een ander feest? De kleurrijke schminkers van De Toverkist zijn er graag bij!

Naast schmink ook een springkussen of ander entertainment op je feest? De Toverkist regelt het graag en goed!
Kinderschminkfeestje bij de jarige thuis
De bruid nog even opmaken voor haar Festival bruiloft
Team De Toverkist geeft ook extra kleur op bruiloften
Beste feestje ooit!
Feest met De Toverkist
Ieder kind dat kleurrijk geschminkt is, krijgt een De Toverkist kleurplaat om zelf kleurrijk te werk te gaan

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Jouw feest heeft nog nooit zoveel kleur gehad!

  Tevreden klanten over De Toverkist

  “Dank voor het schminken van de kinderen op de PinPin Kidsdag. De aanwezige kinderen hebben zich enorm vermaakt! Dank voor het mede mogelijk maken van deze dag.”

  Rabobank

  “De bijdrage van De Toverkist aan het opleverfeest van Oostpoort Amsterdam was zeker geslaagd! De kinderen zagen er prachtig uit en vonden het erg leuk.”

  Gemeente Amsterdam

  “Hartelijk dank voor de goede zorgen afgelopen zaterdag! Het was een hele mooie en bijzondere dag en wat zagen de kinderen er allemaal prachtig geschminkt uit!! Ik hoorde veel opmerkingen over dat het schminken zo mooi was, kunstwerkjes! Dus heel veel dank aan jou en Joyce. En ook voor de flexibiliteit en het meedenken!”

  Hoogvliegers

  “Helemaal fantastisch. Het schminken, de ballonnenclown en glittertattoos… het was allemaal een hit. Dat De Toverkist aan Quick Boys glittertattoo sjablonen heeft gedacht, kunnen wij zeer waarderen. Gaaf dat je net dat beetje extra doet!”

  Quick Boys

  “Wat een creativiteit en snelheid! Zo leuk om De Toverkist bezig te zien. We houden zeker contact!”

  HEMA

  ” Onwijs bedankt voor jullie enthousiaste inzet en mooie creaties, ik heb allemaal stralende mensen gezien tijdens de opening van de Noord-Zuid lijn in Amsterdam. Had al gehoord dat jullie goed zijn, maar ik was echt onder de indruk van de mooie creaties! Heb nu al zin het Cup Cake event waar De Toverkist ook bij aanwezig zal zijn”.

  IDTV

  Ook met plezier mogen werken voor…