skip to Main Content
Workshop De Toverkist

Schmink cursussen en schmink workshops

Wil je leren schminken? Dat kan! De Toverkist biedt een Basiscursus Kinderschmink aan en diverse workshops om je schminktechnieken up to date te houden en nog meer plezier aan het schminken te beleven. Ben je werkzaam bij een bedrijf, school, gemeente, zorginstelling, kinderdagverblijf en wil je graag met collega’s een schmink cursus of schmink workshop volgen? Dan kan dat ook op locatie.

Basiscursus kinderschminken De Toverkist

In 3 lessen van 1,5 uur leer je technieken en toepassingen voor het schminken van kinderen. Deelnemers oefenen op hun arm en op elkaar. De cursus schminken wordt gegeven in Noordwijk en kost € 50,- per persoon (inclusief gebruik van materialen). Schrijf je nu in!

#kleurrijk #rustgevend #ontspannen #creatief #leerzaam #directresultaat #gewoonteleuk

Schmink workshops De Toverkist

Als je van schminken houdt, als je nieuwe dingen op schminkgebied wilt leren, als je je schminkkennis en schminktechniek wilt verdiepen, als je even ongestoord wilt schminken of als je meer wilt weten over een bepaald schminkonderwerp of -thema, dan kun je een schmink workshop van De Toverkist volgen. Hieronder vind je de schmink workshops die gepland staan voor de komende periode.

#kleurrijk #rustgevend #ontspannen #creatief #leerzaam #directresultaat #gewoonteleuk