skip to Main Content
Schmink cursus en schmink workshop De Toverkist 1 (3)

Schmink cursussen en schmink workshops

Basiscursus kinderschminken De Toverkist

Fysieke cursus
In 3 lessen van 1,5 uur leer je technieken en toepassingen voor het schminken van kinderen. Deelnemers oefenen op hun arm en op oefenvellen.  De cursus wordt gegeven in Noordwijk en kost € 60,- per persoon (inclusief gebruik van materialen).

Basiscursus Kinderschmink via Instagram
Via een besloten account op Instagram ontvang je filmpjes, opdrachten, informatie en schminknieuwtjes. Je hebt 30 dagen toegang tot het account, dus je kunt alles in je eigen tempo bekijken en oefenen. Natuurlijk ontvang je een uitgebreide handout. De kosten voor de cursus zijn € 45,- p.p. (excl. gebruik materiaal) of € 110,- p.p. (incl. starters schminkpakket t.w.v. € 67,50)*

Zin gekregen om te schminken? Schrijf je nu in!

Schmink workshops De Toverkist

Als je van schminken houdt, als je nieuwe dingen op schminkgebied wilt leren, als je je schminkkennis en schminktechniek wilt verdiepen, als je even ongestoord wilt schminken of als je meer wilt weten over een bepaald schminkonderwerp of -thema, dan kun je een schmink workshop van De Toverkist volgen. Hieronder vind je de schmink workshops die gepland staan voor de komende periode.

Aankomende Schmink workshops