Skip to content
De-Toverkist-quotes

Wat ze zeggen over De Toverkist

IDTV

” Onwijs bedankt voor jullie enthousiaste inzet en mooie creaties, ik heb allemaal stralende mensen gezien tijdens de opening van de Noord-Zuid lijn in Amsterdam. Had al gehoord dat jullie goed zijn, maar ik was echt onder de indruk van de mooie creaties! Heb nu al zin het Cup Cake event waar De Toverkist ook bij aanwezig zal zijn”.

HEMA

“Wat een creativiteit en snelheid! Zo leuk om De Toverkist bezig te zien. We houden zeker contact!”

Quick Boys

“Helemaal fantastisch. Het schminken, de ballonnenclown en glittertattoos… het was allemaal een hit. Dat De Toverkist aan Quick Boys glittertattoo sjablonen heeft gedacht, kunnen wij zeer waarderen. Gaaf dat je net dat beetje extra doet!”

Hoogvliegersdag

“Hartelijk dank voor de goede zorgen afgelopen zaterdag! Het was een hele mooie en bijzondere dag en wat zagen de kinderen er allemaal prachtig geschminkt uit!! Ik hoorde veel opmerkingen over dat het schminken zo mooi was, kunstwerkjes! Dus heel veel dank aan jou en Joyce. En ook voor de flexibiliteit en het meedenken!”

Gemeente Amsterdam

“De bijdrage van De Toverkist aan het opleverfeest van Oostpoort Amsterdam was zeker geslaagd! De kinderen zagen er prachtig uit en vonden het erg leuk.”

Rabobank

“Dank voor het schminken van de kinderen op de PinPin Kidsdag. De aanwezige kinderen hebben zich enorm vermaakt! Dank voor het mede mogelijk maken van deze dag.”

Basiscursus Kinderschmink op Instagram:

“Wat een superleuke cursus! Het schminken is hier thuis een succesnummer!” Jeanine Salman – Noordwijk

Basiscursus Kinderschmink op Instagram:

“Vanaf het moment dat ik de insta-cursus volg, zijn we hier thuis elke dag aan het schminken. Het is zooooo leuk om te doen!” Nadine Paagman – Den Haag

Basiscursus Kinderschmink op Instagram:

“Dank voor de geweldige cursus, echt leuk gedaan! Ik ben helemaal klaar voor de volgende stap, dus kom maar door met de vervolgcursussen.” Olga Bergkamp – Amsterdam

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Jouw feest heeft nog nooit zoveel kleur gehad!